Stop met het saboteren van jezelf!

Vol met mooie dromen en doelen maar steeds loop je vast of komt er weer iets anders op je pad waardoor je afdwaalt van wat je wil?

Met AFT haal je makkelijk al die beren van de weg

Word je gek van al die beren op de weg? Aroma Freedom Technique (AFT) helpt je vrienden te worden met die beren en het pad netjes te maken.

Wat je ervaart worden ook wel belemmerende overtuigingen genoemd en zijn eigenlijk altijd negatieve gedachten, meningen, emoties, gebeurtenissen en oordelen, die zich in de loop der jaren ergens in jouw brein hebben verankerd.

Je kunt je blokkerende gedachten oplossen met geur

Dr. Benjamin Perkus, een Amerikaans psycholoog heeft de verschillende technieken die hij in zijn praktijk gebruikte, gecombineerd met zijn kennis en ervaring met essentiële oliën. De stappen van het AFT-protocol gecombineerd met de speciale essentiële oliën zorgen dat je blokkerende gedachten oplossen en veranderen in de positieve richting die jij graag wilt en jij nodig hebt om je doel te bereiken.

Er is een sterke connectie in je brein tussen reuk en gedachten

De oude, in de loop der jaren opgebouwde negatieve gedachten, meningen en emoties, gebeurtenissen en oordelen kunnen gewijzigd worden door middel van de essentiële oliën die door geurmoleculen rechtstreeks in verbinding komen met de Amygdala en Hippocampus, delen van jouw brein waar respectievelijk jouw gevoelens en emoties huizen en waar jouw herinneringen en negatieve gedachten opgeslagen liggen.

Echt waar? Jazeker. Reuk gaat rechtstreeks naar deze oeroude centra’s in je brein in tegenstelling tot jouw andere zintuigen, zij gaan eerst via andere delen van je brein, de delen die afwegingen maken.

Geurmoleculen komen in de neus op het reukslijmvlies terecht. Vanaf hier wordt er een signaal doorgestuurd via de reukzenuw naar het reukstation in de hersenen. De reukgebieden zijn nauw verbonden met het limbisch systeem, het emotie- en herinneringscentrum van de hersenen. Hierdoor zijn geuren van belang bij de beleving van emoties en het ophalen van herinneringen. Dat herken je vast wel. Je ruikt iets en je bent zo weer terug in die situatie.

Omdat het zoveel invloed heeft op je brein is het belangrijk natuurlijke geuren te gebruiken

Alle AFT practitioners werken op verzoek van Dr. Perkus alleen met de etherische oliën van Young Living omdat deze de hoge mate van kwaliteit en puurheid bezitten die nodig is om dit proces goed te kunnen doorlopen. In April 2018 heb ik de opleiding voor gecertificeerd Aroma Freedom Technique (AFT) practitioner afgerond.

Het zal je verbazen hoe eenvoudig het werkt

AFT sessies kunnen zowel in persoon, als online of zelfs via de telefoon gehouden worden en duren ongeveer 45 minuten. Indien nodig zal ik, in overleg met jou, andere technieken integreren mocht dat de therapie ten goede komen.

Heb je interesse om door middel van een AFT sessie jouw doel scherp te stellen en ervoor te gaan? Neem dan contact op via afspraak@inspiretobe.nl

Prijzen en opmerkingen:

45 minuten AFT online of in mijn praktijk* is 60 euro (excl olie samples bij online mocht je de oliën niet in huis hebben)

Groepsessies 27,50 per persoon bij min. 4 personen.

Schaf je bij mij een starterpakket van Young Living aan met 12 essentiële oliën en een diffuser, dan krijg je 1 sessie gratis.

*AFT kan ook onderdeel uitmaken van de normale hypnotherapie sessies van Inspire to Be. Therapie-sessies zijn 90 euro voor volwassenen en duren 75 minuten. Heb je een aanvullende verzekering? Afhankelijk van jouw aanvullende verzekering wordt een deel hiervan vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Er worden bij hypnotherapie sessies géén extra kosten verrekend voor essentiële oliën mocht AFT een onderdeel uitmaken van de therapie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s