Visualiseren kun je leren

Nieuw bij Inspire to Be! Tegenwoordig zie ik het steeds vaker staan in bladen en kranten en hoor je het in het bedrijfsleven: “je moet dat visualiseren”.

Maar hoe doe je dat nu op zo’n manier, dat het ook effect heeft? Wij Hypnotherapeuten zijn toppers in het maken van visualisaties en daarom bied ik je aan om zelf te leren om visualisaties te maken. In 2x anderhalf uur leg ik je uit hoe je zelf een persoonlijke visualisatie kan maken. Na de eerste avond ga je er zelf mee aan de gang zodat je na deze twee avonden al je eigen mooie visualisatie hebt.

Of je nu bijvoorbeeld beter wil slapen, chocolaatjes wil laten staan of je doelen wil halen, je studie wil verbeteren, meer kunnen ontspannen of je wil jouw sportprestaties verbeteren. Het kan allemaal.

Doe je mee? Voor 60 euro kun je dit voortaan zelf! Dinsdagavond om 20 uur in mijn praktijk in Badhoevedorp. Geef je op via info@inspiretobe.nl onder vermelding van “Visualiseren kun je leren”. Wil je als team leren visualiseren? Dat kan! Dan maken we een afspraak voor de praktijk in Badhoevedorp of we verhuizen naar het BP Sportscentrum in Amsterdam Osdorp op een overeengekomen tijdstip.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s